Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en anayasa kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı sıra otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı kabil.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız kip olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Her vakit hür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir eşya, möble yahut farklı bir bariyer bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen konstrüksiyonda imal yazar, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de boyun aldatmaıyoruz.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağır anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Kanatlar zarfında tatminkâr yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin koltuk plakaları mevcuttur.

Montaj: Yangın bapsı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun dâhilin de kanatlarının tasarımının en elleme şekilde gestaltlması gereklidir. Kanatları düzgün halde aklık monte edilmezse kaçış esnasında teessürat evetşanabilir. Acil çıkış bapsı kilitli olmamalı ve pençe ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların duman sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan daha az kata malik binalarda 60 zaman, bodrum katlara ve 4 kattan henüz bir araba kata iye binalarda en az 90 dakika yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yaraşıklı şiddetli kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz peklik derecelerine sargılı olarak değişmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu ilişkilamda değkârmektedir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kızgın iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları yangın kapısı derdi olmasın niteleyerek oldukça santimantal davranıyoruz.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak esenlar. Yangın bapları umumiyetle otomatik olarak kapanan ve ürkü pası gibi ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dayanıklı başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Report this wiki page